duminică, 1 august 2010

Inceputul...

O zi de toamna 94 Octombrie 24 ora 11:30, am facut ochi si am tipat . O fata plina de viata. Creste in Botosani, unde mai devreme sau mai tarziu isi va lua zborul de aici. Are 15 ani .Ce poti sa'i ceri?[e doar o copila]. Copila care inca s'ar mai juca cu papusile, poate si acel joc pe care l'au jucat toti chiar si cei mai mari decat ea.."SOTRON".
Toate trec dar amintirile raman.
   Ii place vara, sa stea cu prietenii in fata blocului la mancat seminte pana seara tarziu. Nu'i prea place iarna ca e frig si trebuie sa stea in casa la caldut, dar are si partile ei bune..bataie cu zapada renumitele "botezuri" in curtea scolii.
       A avut si ea momente grele poate chiar f. grele, dar a trecut peste [asta crede ea]. Avea o varsta cand plangea cand se certa cu prieteni, punea totul la sufler dar acum s'a maturizat.Viata dă multe lovituri oricaruia dintre noi, ea ne invaţă cum să ne comportăm in anumite situaţii. Cu dragostea: pfoai..inca asteapta acel Fat-Frumos calare pe un cal Alb[ :)) ].
   Are si ea ca tot omu' prieteni foarte buni si "prieteni buni".Prietenii foarte buni se află in anturajul de la liceu si de prin alte cartiere. Se distreaza impreuna. Chiar daca ei se cearta, se impaca.Ei o inteleg.."Prietenii buni" sunt aceeia care nu ştiu să aprecieze o PRIETENIE, sunt aceeia care atunci cand le bati noaptea la miezu` noptii nu ştiu cum să te dea afară mai repede, sunt aceeia care neagă totul şi ascund totul numai ca să le fie lor bine.


Asta e ea. Are o viata inainte si o traieste asa cum crede ea ca e mai bine pentru ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu